forums

ייבוא אישי של תרופות מצילות חיים

תרופות אינן משמשות אותנו רק בעת קירור קל, כאב ראש או צינון. לעיתים התרופות הן הדרך היחידה שלנו להישאר בחיים. אך מה עושים כשהתרופות הדרושות אינן זמינות לרכישה בארץ? כאן שיטת הייבוא האישי נלחצת לעזרתנו ומאפשרת לנו להזמין ארצה תרופות מצילות חיים במחירים שפויים ואף זולים יותר.
 
ייבוא אישי של תרופות מצילות חיים
תרופות בייבוא אישי – הכירו את השיטה

 

ייבוא אישי של תרופות מצילות חיים מאפשר לכל אחד ואחד מאיתנו לקבל את הטיפול התרופתי הדרוש לו – גם אם התרופות שלו הוא זקוק אין קיימות בישראל, אינן כלולות בסל התרופות או טרם אושרו על-ידי הרשויות. עבור חולי סרטן למשל, הטיפולים יכולים לעלות הון תועפות וכך גם התרופות לשימוש שוטף, וגם מבחינה זו ייבוא תרופות הופך למומלץ ביותר: יתרון משמעותי של שיטת הייבוא האישי טמון במחיר, שכן את התרופות המיובאות ניתן לרכוש במחירים זולים יותר – גם כאשר מדובר בתרופות יקרות במיוחד.

 

אלו תרופות אפשר לייבא?


למרבה השמחה הרשימה ארוכה והאפשרויות רבות. כיום אפשר לייבא ארצה תרופות לחולי סרטן (שד, קיבה, כליה, ריאות, בלוטות הלימפה וכיוצא באלו), תרופות לחולי הפטיטיס C, תרופות לטיפול בגידולי ערמונית, תרופות לטיפול במיאלומה נפוצה, תרופות לטיפול במחלות דם ועוד.

 

לסל התרופות חוקים משלו


מדי שנה עולה לכותרות בארץ נושא סל התרופות, וישנו דיון ציבורי בנוגע לסוגי התרופות שהוא כולל לפי החלטת משרד הבריאות. מכיוון שהסל אינו יכול לכלול את כל התרופות באשר הן, מטבע הדברים ישנן כאלו שנשארות "בחוץ", משמע החולים שזקוקים להן אינם נהנים מסבסוד כלשהו. עבור חולים קשים, שתלויים בתרופות שאינן כלולות בסל, שיטת הייבוא האישי היא פתרון נהדר. באפשרותם לייבא ארצה תרופות מצילות חיים במחירים הוגנים, ובעצם לעקוף את הרכב סל התרופות הישראלי.

 

הזמן הוא נכס יקר מפז
כשמדובר במחלות מסכנות חיים, לא פעם הזמן משחק לרעתנו. כל יום שעובר עלול להעמיד את החולה בסכנה גדולה יותר, ולכן יש להשיג את התרופות כמה שיותר מהר – ויפה שעה אחת קודם. הודות לשיטת הייבוא האישי, ניתן לקבל תרופות דחופות במהירות יחסית, מבלי להתעכב יתר על המידה בשל הליכי זכאות מסורבלים שמציב משרד הבריאות (גם עבור תרופות הכלולות בסל).


להקדים תרופה...


אם התרופה הרלבנטית לכם טרם אושרה בישראל, באפשרותכם להקדים את המערכת ולנצח את גלגלי הביורוקרטיה החורקים. ישנן תרופות רבות שכבר אושרו לשימוש בעולם, אך עדיין לא אושרו על-ידי הרשויות הישראליות מסיבה כזו או אחרת. כאמור, זמן שווה חיים ולא תמיד יש את האפשרות לחכות עד שהתרופה הדרושה תקבל את כל האישורים. שיטת הייבוא האישי אומרת שמה שטוב לאמריקאים ולאירופאים, טוב גם לישראלים – ולכן אין שום בעיה להזמין בייבוא אישי תרופות שאושרו בארצות הברית ובאירופה ולהשתמש בהן בישראל.

 



 
כותרת:
שם:
תוכן התגובה:
 
אולי יעניין אתכם גם :
השפעות הקורונה על הבדידות בבתי-אבות
הדרך להתמודד עם השפעות הבדידות בבתי אבות היא לייצר פעילויות עבור קשישים בגילאים שונים ובעיקר להיות קשובים לצרכים שלהם. גם כיום שהתחלנו לחזור לשגרה, עדיין יש לשמור על כללי הבטיחות.
לקריאה
איך מקבלים טיפול פליאטיבי בבית?
בשנים האחרונות עולה המודעות לחשיבות מתן טיפול פליאטיבי שמטרתו להקל על ההתמודדות של המטופל והקרובים לו עם מחלה מסכנת חיים תוך דגש על הפחתת התסמינים שקשורים למחלה ולטיפולים שניתנים לחולים אלה. הטיפול הינו הוליסטי ומשלב טיפול סיעודי, רפואי ורגשי כדי לסייע למטופל ולבני משפחתו בהתמודדות עם המחלה.
לקריאה
מהם הסימנים לירידה בשמיעה אצל מבוגרים?
ירידה בשמיעה היא תופעה שכיחה בקרב בני ובנות הגיל השלישי, ופוגעת ב-30% מן המבוגרים לאחר גיל 65. הסיבות לירידה בשמיעה הן רבות ומגוונות, החל מסיבות גנטיות, סביבתיות דוגמת חשיפה ממושכת לרעשים חזקים, בריאותיות- עקב מחלה או פגיעה, כתוצאה מטיפול תרופתי מתמשך וסיבות נוספות.
לקריאה
איך להתמגן מווירוס הקורונה בגיל מבוגר?
וירוס הקורונה תקף את כולנו בחודשים האחרונים, אם בבידוד, בהשבתת העסק ועוד – אך כיצד לשמור על סבא וסבתא או כיצד להתמגן מפניו בגיל מבוגר רבים מאיתנו עוד שואלים.
לקריאה
בית אבות סיעודי
בתי אבות סיעודיים יכולים לשנות את איכות חייו של אהוב לבכם. אם אתם כבר לא מצליחים לעזור לו ויש גורמים רפואיים שממליצים לו להיות בבית אבות סיעודי כדאי לשקול זאת היטב. זה בדיוק הזמן להבין מהו, כיצד אפשר לבחור אותו נכון ולמה הוא כל כך חשוב לאיכות חיי המבוגר.
לקריאה
התנדבות בסיעוד לגיל השלישי
אם אתם נמצאים במצב שבו אתם מחפשים כיצד אפשר לתרום ולתת מעצמכם אז התנדבות לשירותי סיעוד לגיל השלישי יתאימו לכם, התנדבות כזו לגיל השלישי יאפשרו למטופלים לנהל את החיים בצורה הרבה יותר טובה, אז יהיה כדאי לכם לחשוב היטב על הבחירה שלכם ולשים לב שאתם עושים כל מה שאתם יכולים.
לקריאה
סימנים לסרטן המעי הגס
סרטן המעי הגס הוא שם גולל לגידולים במעי הגס, ברקטום או בתוספתן. זהו סוג הסרטן השלישי בשכיחותו בעולם והשני בשכיחותו בישראל כשבכל שנה מתגלים בארץ כ-3500 חולים חדשים. במאמר הבא ננסה להבין את גורמי הסיכון והסימנים לזיהוי מוקדם שלו.
לקריאה
תכנית הסיעוד החדשה
חוק הסיעוד האחרון, אשר נחקק ב-2018 הביא עמו בשורה של ממש עבור האוכלוסייה הקשישה המדינה. הרפורמה כוללת שורה של תקנות שנועדו להיטיב עם אוכלוסייה זו הן מבחינת גובה הקצבאות והן מבחינת הגדלת מספר שעות הטיפולים הסיעודיים.
לקריאה
העסקת עובד סיעודי ישראלי או זר
כאשר אתם או בני משפחתכם זקוקים לטיפול סיעודי, ואתם זכאים לסיוע לפי חוק הסיעוד, אתם צריכים לבחור בין מטפל ישראלי למטפל זר. ההבדלים ביניהם גדולים מאוד, הן במחיר והן במאפיינים של המטפל, ובמאמר זה ננסה להציג כמה שיותר מידע שיעזור לכם לבחור בין העסקתם.
לקריאה
אפוטרופוס – על הכשרות המשפטית והליך המינוי
אנשים בקרב האוכלוסייה המבוגרת שבינינו, מבוגרים, קשישים, סיעודיים ואחרים עם מוגבלויות פיזיות ו/או נפשיות שונות נדרשים במרבית המקרים לקבל עזרה ותמיכה צמודה שתסייע להם בהתנהלות יומיומית השוטפת.
לקריאה
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
אתר בגילנו מספק מידע בנושא פתרונות דיור, דיור מוגן, בתי אבות, ייעוץ והכוונה לבחירת בית אבות, ייעוץ פיננסי לגיל הזהב, תרבות ופנאי, לימודים לגמלאים, הכרויות למבוגרים ועוד.